1. Με αντικαταβολή

Ο καταναλωτής εξοφλεί την παραγγελία με μετρητά στον υπάλληλο της ΕΛΤΑ courier κατά την παράδοσή της στο χώρο του.Το κόστος αντικαταβολής είναι 1,50 ευρώ.

 1. Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα
  Το ηλεκτρονικό κατάστημα choulis.gr συνεργάζεται με την τράπεζα ………. για την υπηρεσία πληρωμής με τις χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες Master Card, Visa και Maestro.
  Η πληρωμή με κάρτα είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η εταιρεία ΧΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ δεν θα λάβει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σου ή του λογαριασμού σου.
  Για την πληρωμή της παραγγελίας, σε ανακατευθύνει αυτομάτως σε ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας ……… χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα της κάρτας σου. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από εσένα με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης στην τράπεζα μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών της τράπεζας.
   
  3. Πληρωμή μέσω PayPal
  Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.choulis.gr συνεργάζεται με τo PayPal.
  Η πληρωμή με PayPal είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας και η εταιρεία ΧΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών του λογαριασμού σου . Για την πληρωμή της παραγγελίας, σε ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα του PayPal χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα του λογαριασμού σου.

4.ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Αφού προσθέσετε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε μπορεί να γίνει πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τράπεζα: ALPHA BANK
Αριθμός λογαριασμού
Δικαιούχος: .ΧΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΙΒΑΝ: GR2601406000600002330004436

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία, υπάρχει χρονικό περιθώριο 2 ημερών για να πραγματοποιηθεί η κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό. Η αποστολή της παραγγελίας θα ολοκληρωθεί μόνο όταν μας αποσταλεί το αποδεικτικό της κατάθεσης με mail (το οποίο είναι choulishop@gmail.com.). Η παραγγελία θα ακυρωθεί εάν δεν γίνει η κατάθεση μέσα σε 2 εργάσιμες (όχι ημερολογιακές) ημέρες.