Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει εντός 14 ημερολογιακών  ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Οποιαδήποτε επιστροφή /αλλαγή γίνεται αποδεκτή μόνο:

Αφού επικοινωήσετε πρώτα μαζί μας αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας καθώς και τον λόγο επιστροφής αλλαγής.

Tα προιόντα ΔΕΝ θα πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα ,πλυμένα,τροποποιημένα,φθαρμένα ή να έχουν υποστεί οποιαδήποτε ζημία καθώς και το καρτελλάκι αναγνώρισης του κατασκευαστή και όλες οι υφασμάτινες ετικέτες να είναι προσαρτημένα στο προιόν .

Οι δοκιμές των προιόντων γίνονται χωρίς να αφαιρεθεί το καρτελάκι αναγνώρισης του κατασκευαστή

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το προιόν θεωρείται ότι δεν βρίσκεται στην κατάσταση που παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτο.

Οι λόγοι επιστροφής που μπορεί ο πελάτης να ζητήσει αλλαγη/αντικατάσταση

1.αλλαγή στο μέγεθος του προιοντος

2.αλλαγή στο χρώμα του προιοντος

3 αλλαγή στον κωδικό του προιοντος

4.το προιον που παρέλαβε ήταν ελατωματικό

5.το προιόν που παρέλαβε ήταν διαφορετικό απο αυτό που παρήγγειλε.

Για τις περιπτώσεις στις οποίες ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή του μεγέθους ,του χρώματος ή του κωδικού το κόστος αλλαγής είναι 5 ευρώ για την πρώτη αλλαγή και επιβαρύνουν τον πελάτη.Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής τα έξοδα αλλαγής επιβαρύνουν το πελάτη με το ποσό τών 7,00€.

Για τις περιπτώσεις που το προιόν είναι ελαττωματικό ή λάθος προιόν κατά την αποστολή τα έξοδα επιστροφής/αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα www.choulis.gr

Διαδικασία αλλαγής/επιστροφής

1.Eπικοινωνήστε  με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας μας είτε τηλεφωνικά στο 22710 23065 είτε μέσω email choulishop@gmail.com εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλλαβής του και γνωστοποιήστε μας το αίτημά σας καθώς και το νέο προιόν που επιθυμείτε

2.Τοποθετείτε το προιόν στην συσκευασία επιστροφής μαζί με όλα τα συνοδεύτικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής ή ΤΔΑ)

3.συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής που βρήκατε στην αρχική συσκευασία.

Σε περίπτωση  αλλαγής την επιστροφή την κάνετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ΕΛΤΑ COURIER και με δική μας χρέωση(δηλαδή χρέωση παραλήπτη).

  1. Κατόπιν καλέστε την μεταφορική εταιρεία “ΕΛΤΑ COURIER” τηλ: 11120 (αστική χρέωση) να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.
  2. Εάν πραγματοποιήσετε την αλλαγή με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία, εκτός τηςελτα courier τότε επιβαρύνεστε εσεις τα έξοδα μεταφοράς.

Μόλις γίνει η παραλαβή και ο έλεγχος των προϊόντων προχωράει η διαδικασία αλλαγής.

Για τις περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων εφόσον ο καταναλωτής έχει πληρώσει τα μεταφορικά της παραγγελίας του θα αφαιρεθεί από το λογαριασμό του το ποσό των 5 ευρώ για την επιστροφή του προιόντος .Αν η παραγγελία ήταν άνω των 50 ευρώ θα αφαιρεθούν 7 ευρώ για την επιστροφή του προιόντος.Τα υπόλοιπα χρήματα θα πιστωθούν στο λογαριασμό του εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλλαβής του προιόντος στην εταιρία μας εκτός αν η πληρωμή έγινε μέσω πιστωτικής χρεωστικής κάρτας, η μέσω paypal, σε αυτή την περίπτωση θα αφαιρείτε και το ποσό προμήθειας που κάνουν κράτηση οι συγκεκριμένες υπηρεσίες το οποιο ποικίλοι ανάλογα το ποσό.

Το τίμημα θα επιστραφεί στον αγοραστή με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο ίδιος.