1. Το www.choulis.gr είναι  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ενδυμάτων/αξεσουάρ μέσω του Διαδικτύου (στο εξής καλούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα ή ιστότοπος )που δημιούργησε η εταιρεία με την επωνυμία ΧΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, που εδρεύει στη Χίο ΒΛΑΣΤΟΥ 4, με Α.Φ.Μ. 030843456, και Δ.Ο.Υ. ΧΙΟΥ ΑΡ. ΓΕΜΗ12142259000 (στο εξής καλούμενη η Εταιρία).

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

  1. Κάθε χρήστης που εισέρχεται προκειμένου να κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κάτωθι όρους , χωρίς καμία εξαίρεση.

Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους κάτωθι όρους ή μέρους αυτών, τότε οφείλει να μην πραγματοποιεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

3.Η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Υποχρεούται στην άμεση ενημέρωση των καταναλωτών για οποιαδήποτε τροποποίηση μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της. Ο δε επισκέπτης / χρήστης οφείλει κάθε φορά να ελέγχει για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθεί τη χρήση θεωρείται  ότι αποδέχεται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις .

4.Οι τιμές, οι τυχόν προσφορές / εκπτώσεις στην ιστοσελίδα, μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση.

5.Οι συμβάσεις που καταρτίζονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος        πραγματοποιούνται πάντοτε στην Ελληνική γλώσσα.

6.Η επιχείρηση διατηρεί το δικαιωμα της άρνησης πώλησης εαν κρίνει οτι συντρέχει       σοβαρός λογος.

7.Η επιχείρηση, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε εκ παραδρομής καταχώρηση των δεδομένων στην ηλεκτρονικό της κατάστημα.

8.Οι  παραγγελίες των προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εξαρτώνται άμεσα από τη διαθεσιμότητά τους Το κατάστημα www.choulis.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη αδιάλλειπτη διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων .

ωστόσο δεσμεύεται στην ταχύτερη ενημέρωση των χρηστών για την μή διαθεσιμότητάς τους.

Σε περιπτώσεις δυσκολίας  ανεφοδιασμού ή εξάντλησης των αποθεμάτων των προιόντων, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε σχετικά με παρόμοια προϊόντα τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε. Εάν δεν το επιθυμείτε να παραγγείλετε παρόμοια προιόντα έχουμε την υποχρέωση και την δέσμευση  στην επιστροφή του ποσού που έχετε πληρώσει.

9.Η επιχείρηση δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για πιθανές ζημιές που προκύψουν από την  εκτέλεση ή μη του συνόλου ή μέρους των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης για οποιοδήποτε λόγο και αιτία.

10.Η επιχείρηση δεσμεύεται για την ορθότητα των πληροφοριών των προιόντων που προβάλλονται καθώς  και για την επαρκή απεικόνιση τους με φωτογραφικό υλικό που τα συνοδεύει.

11.Η εταιρία μας έχει προσπαθήσει να παρουσιάσει τα χρώματα των ειδών όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Παρ’ όλα αυτά, τα χρώματα που εμφανίζονται στην οθόνη σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την ποιότητα της οθόνης του υπολογιστή σας. Από αυτήν την άποψη, η εταιρία δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα χρώματα που βλέπετε στην οθόνη σας είναι ακριβώς όμοια με τα πραγματικά χρώματα.

Η επίσκεψη και η χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω γενικών όρων.